www.hartidebirou.ro

Blogul companiei

Prin aceasta pagina va tinem la curent cu activitatea companiei noastre si noutatile din domeniu.

21 Mar

Globul pamantesc, un cadou deosebit

Noutati din domeniu Ultima actualizare: 21 Mar 2014 02:30

Nu fi ignorant. Asta te va tine la distanta, departe de lucrurile care conteaza in viata ta. Nu lasa sa treaca zilele fara rost pentru ca pierzi momente importante si clipe ce le poti valorifica la adevarata lor valoare in studiu. Pe cat de..

Vezi tot articolul
17 Mar

Stiai ca…despre harti

Activitatea companiei Ultima actualizare: 17 Mar 2014 08:23

Le manuiesti aproape zi de zi; ele iti deschid calea spre noi orizonturi de cunoastere. Iti arata locul si spun povestea sa. Hartile inca sunt o prezenta in zilele noastre. Desi avem tendinta sa credem ca modernul inseamna GPS-ul pentru a ne..

Vezi tot articolul
11 Mar

Harta, un real ajutor

Noutati din domeniu Ultima actualizare: 11 Mar 2014 12:48

In lumea in care ne-am obisnuit sa simplificam totul si nu mai rasfoim carti ci tastam cu un simplu gest in cartea electronica iti dai seama si singur ca hartia imprimata nu trebuie sa ramana o amintire si ca ai nevoie de ea ca la inceput. Hartile..

Vezi tot articolul
27 Feb

Primii pasi in studiul geografiei

Noutati din domeniu Ultima actualizare: 27 Feb 2014 02:26

Scoala fara tabla, elevul fara carte nu se poate. Si exemplele pot continua. La fel se intampla si cand vine vorba de o harta in studiul goegrafiei. Pe principiul puterea exemplului este cea care face totul mai usor nu se poate studia fara o..

Vezi tot articolul
26 Feb

Harta- un real ajutor

Noutati din domeniu Ultima actualizare: 26 Feb 2014 01:38

Traim vremurile moderne cand ne lasam ghidati de GPS si purtati de acesta pe drumul corect. Suntem generatia care prefera mai adesea lumea online pentru a obtine informatii decat sa rasfoim o carte. Si totusi de ce sa uitam de ce conteaza, de..

Vezi tot articolul
24 Feb

Harta lumii

Noutati din domeniu Ultima actualizare: 24 Feb 2014 12:32

Hartile de birou apar dupa diferite teme, precum evenimente istorice, conditii climatice, rute de calatorii, detalii demografice si multe alte criterii pot influenta tema cu care este facuta o harta. Putem gasi de asemeni harti de birou care contin..

Vezi tot articolul
13 Feb

Istoria hartilor

Noutati din domeniu Ultima actualizare: 24 Feb 2014 12:18

Urmarind cursul istoriei, aflam de multe ori ca in ce tine de cartografiere, s-au obtinut printre primele imagini. Astfel, primii oameni considereau nevoia unei harti pentru a se putea orienta mai usor. \ \ \ \ Mai apoi, tot ei au inceput..

Vezi tot articolul
06 Feb

De ce mai folosim hartile

Noutati din domeniu Ultima actualizare: 24 Feb 2014 12:18

Copil fiind, mereu am vrut sa aflu mai multe despre tara, continentul si lumea in care traiesc. Aveam acasa o multime de harti insa cand eram mic, cel mai pasionat eram de folosirea globului pamantesc. Bineinteles ca am inceput cu invartitul lui si..

Vezi tot articolul
24 Jan

5 motive sa ai nevoie de o harta

Noutati din domeniu Ultima actualizare: 24 Feb 2014 12:17

Asa cum ne-am obisnuit corelam anumite aspecte cu ceea ce am experimentat pana la un moment dat. Asadar cand vine vorba de o harta primul lucru la care te gandesti se refera la studiu, mai ales la geografia ce se invata la clasele mai mari pentru..

Vezi tot articolul
20 Jan

Harta magnetica- nevoie si avantaje

Noutati din domeniu Ultima actualizare: 20 Jan 2014 10:20

Fiecare domeniu de activitate impune conditiile sale. In anii de studiu spre exemplu totul trebuie sa se adapteze nu numai nivelului insa si grupei de varsta. Asadar a folosi o harta pentru a prezenta aspectele definitorii de geografie a unei tari..

Vezi tot articolul
13 Jan

Cat costa educatia unui copil

Noutati din domeniu Ultima actualizare: 16 Jan 2014 08:35

In lumea moderna exista atat de multe solutii si modalitati prin care cei mici pot invata. Sa fii captivat de ceva nou tine nu numai de capacitatile copilului insa de modul in care se prezinta totul. O harta spre exemplu ar trebui sa se adapteze la..

Vezi tot articolul
07 Jan

Invatam prin joaca

Noutati din domeniu Ultima actualizare: 20 Jan 2014 03:59

Orice parinte stie ca nu trebuie sa aglomereze un copil, ca nu trebuie sa forteze un copil ci sa faca totul mai atractiv pentru ca acesta sa inteleaga necesitatea informatiei si sa urmeze acest drum. Si cand vine vorba de istorie sau geografie ar..

Vezi tot articolul