www.hartidebirou.ro

Ce fel de harti de birou poti cumpara de pe site-ul nostru

Noutati din domeniu Ultima actualizare: 24 Feb 2014 12:18

Hartile sunt folosite in o multime de domenii. Procesul educativ in sine, atunci cand vine vorba de orele de geografie sau istorie se foloseste foarte mult de mai multe tipuri de harti. Bineinteles insa ca nu doar scolile sunt locurile in care se folosesc hartile. O multime de alte domenii au ca instrumente de lucru, hartile. 

Astazi expunem cateva din hartile pe care le poti cumpara de pe site-ul nostru. 

Primele din ele sunt hartile operative (harti magnetice)

Majoritatea hartilor operative comercializate de noi au aplicabilitate mai ales la orele de istorie. Una din principalele astfel de harti este harta operativa in care sunt surprinse marile descoperiri geografice si cuceririle coloniale. Ea surprinde transformarile politico-teritoriale ulterioare acestor mari descoperiri geografice. Are marimea de 1400 x 1000 mm si este realizata din skil dublu laminat si folie de 25 microni. 

Hartile operative surprind diferite perioade istorice, incepand cu harta care surprinde "CIvilizatia geto-dacilor" si continuand cu "Italia antica", "Lumea greaca in antichitate", "Orientul antic", "Primul Razboi Mondial", "Al Doilea Razboi mondial" etc. O alta harta interesanta din aceasta categorie este "Planiglobul. Harta emisferelor", harta ce poate fi folosita mai mult la orele de Geografie. 

Mergem mai departe la hartile clasice, cu baghete. Aici avem harti cu aplicabilitate atat la Istorie cat si la Geografie. Marea majoritate a acestor harti au marimi de 3500x2400 mm insa veti gasi si harti de marimi mai mici. Cele cu marimi mari insa reprezinta in mare parte harti ale lumii, explicandu-se astfel dimensiunile. Cateva din hartile de acest gen pe care le puteti cumpara de pe site-ul nostru sunt: "Harta politica a Lumii", "Harta fizica a Lumii" si mai apoi, hartile fizice, politice si economice a fiecarui continent in parte. 

In continuare prezentam hartile gigant, cu mecanisme. Produsele din aceasta categorie au din nou, marimile aproximative de 3500 x 2400 mm. Toate hartile de acest tip sunt realizate din panza cauciucate si pot fi stranse prin rulare, fara riscul de a le rupe. 

Tot din aceasta categorie puteti achizitiona si sistem special de rulare. Are o lungime de 3800 mm, comanda si sistem de rulare electric, se alimenteaza de la prize cu 220 V si are inclus un cablu de 5 metri. 

Putem livra atat sistemul individual de rulare cat si hartile montate deja pe acesta. 

Si pentru cei mai mici avem o multime de harti interesante care sa le stimuleze dorinta de a invata mai multe despre lumea in care traiesc. Este vorba despre diferitele harti desenate, create special pentru copii. Marea lor majoritate sunt ale Romaniei insa puteti achizitiona si "Harta Lumii pentru copii" sau "Harta Europei pentru copii". 

Toate produsele distribuite pe site-ul nostru sunt printate la cele mai mari rezolutii pentru a oferi cea mai buna experienta in momentul folosirii lor. Deasemenea, aproape in cazul oricarei harti se pot face comenzi personalizate. 

Puteti astfel sa va alegeti singuri marimile, materialul pe care sa fie printata harta si alte detalii de customizare. Preturile va garantam ca vor fi pe masura asteptarilor iar serviciile noastre nu vor lasa niciodata de dorit.