www.hartidebirou.ro

Hartile murale, un alt stil- tu ai alege asta?

Noutati din domeniu Ultima actualizare: 18 Mar 2014 02:39

In lumea in care simtim ca totul este la fel, cand clasicul parca defineste pe toata lumea sa epatezi va fi satisfactia de a atinge alte cote de stil. Sa fii unic, deosebit este placerea maxima de a face parte dintr-o categorie a celor care chiar si cu mici detalii pot schimba total imaginea. Cum ar suna sa detii o harta murala? Acea pictura pe perete care sa infrumuseteze locul, care sa devina imaginea de apreciat mai mult decat in varianta clasica. Hartile murale sunt de clasa superioara, apreciate din toate punctele de vedere- pana la urma tine de o forma de arta sa pictezi in detaliu o harta. 

Cu o bogatie in detaliu, cu un accent pe stil hartile murale sunt o reprezentare artistica ce va dainui in timp. Te vei gandi ca numai un pasionat de geografie ar putea sa aleaga o astfel de abordare si de expunere. Insa nu numai caci si cladirile monument sau de interes turistic ar putea sa imbratiseze o astfel de idee de stil. Dar pana la pasul decisiv trebuie sa ai in vedere toate aspectele. Desi ar fi pacat sa se intample asta pana la urma hartile murale, pictate pe pereti pot fi inlocuite oricand cu un aspect simplu, cu acelasi stil de gletuire si vopsire ulterioara. 

Pictura in acrilice este cea mai buna optiune. Folosirea culorilor pe baza de apa care in timp actioneaza ca un ulei este varianta mai simpla. Se usuca ami repede, dureaza mai mult. In timp unii factori fac ca rezistenta unui model pe un perete sa paleasca la propriu si deja gandindu-ne ce inseamna design-ul unei harti este de la sine inteles ca interesul sa fie acela de a pastra culorile vii. Soarele, lumina, expunerea la umiditate sunt aspecte care se iau in considerare de indata ce vei alege sa ai o pictura murala, o harta de fapt. 

Vei angaja specialisti. Nu se poate altfel de vreme ce pictura pe perete nu este un desen pentru copii. Exista si o nisa a celor care doresc sa imprime practic pe un perete o pictura, in cazul tau o harta. Ai de unde alege si o data cu asta vine si o varietate de bugete pe care sa le aloci. In functie de pretentii, de suprafata si ce dificultati impune, in functie de dimensiune vine si pretul cerut. 

Interesul pentru o harta murala nu este numai acela de a invata, de a avea o harta o prezenta permanenta si evidenta. Pasiunea unora tine mai mult decat de partea superficiala, mai mult decat admiratia pentru o imagine. Poate fi o idee excelenta pentru cabinete de istorie-geografie, poate fi de asemenea ideea adoptata pentru cei care aleg decorul unui studio specializat pe domeii de geniul, pentru studiu sau de ce nu pentru cladirile cu interes cultural, turistic.