www.hartidebirou.ro

O completare a hartii, un mod practic de prezentare

Noutati din domeniu Ultima actualizare: 16 Jan 2014 08:37

O harta este modalitatea prin care se completeaza studiul sau se aprofundeaza un plan de actiune. Sunt multiple intrebuintari insa totul se rezuma pana la urma la partea de prezentare, de expunere. Si cand vine vorba de asta intervine greul in a gasi spatiul necesar pentru o harta si mai cu seama un mod facil de a o folosi. Din sirul nevoilor de acest gen sistemul de rulare este ceea ce te salveaza. 

Se alimenteaza electric si nu face altceva decat sa mentina harta in puncte bine sustinute. Se pune accent pe modul in care aceasta se pastreza pana la urma caci fiind rulata pentru a se depozita in momentul in care se expune este de la sine inteles ca are tendinta sa isi pastreze forma, sa fie greu sa stea perfect intinsa. In cazul acelor harti care sunt plasticate sau cu bagheta astfel de probleme nu vor exista insa spatiul da batai de cap. Gandind practic si incercand sa gasesti o solutie sistemul de rulare este ideal. Pentru ca "scoate" harta de fiecare data cand ai nevoie, in perfecta stare, pentru ca este profi, un stil modern care intentioneaza sa iti usureze munca. Spre exemplu in timpul studiului, a unei prezentari, intr-un cadru mai formal, oficial este ceea ce inlocuieste efortul si salveaza din timp si energie pentru a gasi o metoda de sustinere si pozitionare a unei harti pentru o vizibilitate maxima. 

In mare parte sistemul de rulare este mai mult decat recomandat pentru acele harti de dimensiuni mari, de tip gigant. O singura persoana nu s-ar putea descurca fara un astfel de sistem. Si partea care incanta la fel de mult este posibilitatea de a comanda separat- nu te gandi ca va costa mai mult daca detii deja harta si doresti sistemul separat. 

Prevazut cu un mod facil de folosire, cu  un cablu suficient de lung sistemul de rulare pentru harti este solutia ce se impune prin nevoia de expunere.