www.hartidebirou.ro

O harta de birou- un cadou potrivit?

Noutati din domeniu Ultima actualizare: 20 Feb 2014 02:37

De cate ori ti-ai pus intrebarea: "ce ai putea sa oferi celui care practic are de toate?". Este poate un caz clasic al celor care trebuie sa isi faca o imagine buna insa nu gasesc resurse in acest sens. Este cazul clasic al celor care parca nu le lipseste nimic; pretentiosi si mereu cu dotari de tot soiul, barbati pedanti care se impun de la prima privire. Daca mai e si un business man e clar, ai o dilema despre ce va fi potrivit sa ii oferi. Insa ce ai spune de o harta de birou? Sub orice forma ar fi ea, sub orice dimensiune pare un cadou excelent. Si devine si practic. 

Hartile sunt de tot soiul si mai nou chiar si personalizate. Pot fi o solutie ideala pentru orice caz, chiar si pentru copii. Sa ne gandim practic, o harta este practica desigur. Poti invata, poti studia mai aprofundat si de la placere la afacere depinde de cazuri, poate fi o sursa buna pentru exemplificare. Se spune ca un cetatean mandru de originea sa va avea chiar si ratacit un mic steag prin preajma sa; acelasi lucru il poti spune si despre o harta. Cel putin cea a Romaniei e musai sa o ai aproape. 

Dincolo de acest aspect in timp am invatat sa valorificam mai mult lucrurile ce ne inconjoara astfel ca o harta poate fi o idee de promovare, un vector de imagine. Poate avea un logo special, un stil personalizat care sa faca dintr-o simpla hartie imprimata un cadou ce sugereaza buna intentie si atentia pentru detalii. Poate marca un loc special ce leaga profesional sau sentimental de legatura dintre sarbatorit si cel care inmaneaza cadoul. Una peste alta o harta nu se exclude din ideile de cadouri. 

Din aceleasi motive practice o harta nu este o simpla bucata de hartie. In varianta moderna si mai ales tinand cont de calitate harta este infoliata, fiind protejata in timp de efectele factorilor externi. Nu se va ingalbeni, cazul cel mai clasic, nu se va rupe, nu se va indoi astfel ca va putea trona intr-un birou sau intr-un birou asa cum merita. Si daca dupa caz si  nevoie vei face planuri si strategii poti sa te orientezi spre acele harti magnetice. In sala de sedinte suna bine pana la urma. Desi ai putea crede ca o harta este dedicata numai studiului insa in egala masura nu merita sa te limitezi in a crede ca serveste de decor te inseli. O harta in formula sa sa spunem adaptata vremurilor moderne te scoate din impas. Ideea de cadou este doar un exemplu.